Hoe gaan wij te werk2018-09-08T12:10:31+00:00

Hoe gaan wij te werk

Wij zijn er ons van bewust dat hypotheken, financiële producten of verzekeringen voor de meeste mensen geen alledaagse kost is. Daarnaast is elke klant voor ons uniek. Wat wij exact voor je kunnen betekenen hangt af van je specifieke wensen en omstandigheden. In het algemeen is onze dienstverlening als volgt:

Oriëntatie

Wij geven duidelijkheid over wat wij voor je doen, wat je van ons krijgt en wat je daarvoor betaalt. De kosten van een oriëntatiegesprek nemen wij voor onze rekening. Als je na de oriëntatie besluit de volgende stap te nemen, maken we samen met u jouw een opdrachtbevestiging waarin onze werkzaamheden en kosten nauwkeurig zijn omschreven.

Inventarisatie

Wij inventariseren samen met jou je persoonlijke situatie en doelstellingen. In een eventueel persoonlijk klantprofiel zullen de volgende zaken worden vastgelegd:
– jouw doelstellingen en wensen – jouw financiële positie: zoals inkomen, verplichtingen en vermogen – jouw kennis en ervaring met financiële producten en risicobereidheid

Advies

Aan de hand van deze inventarisatie bekijken we welke hypotheekconstructie, verzekering of financiering het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden. Hierbij houden we ook rekening met onder andere de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Het resultaat is jouw persoonlijk advies.

Bemiddeling

Hypotheek Adviesgroep Nederland gaat bemiddelen met banken en verzekeraars om voor jou de meest gunstige rentes en voorwaarden te krijgen. Heb je een definitieve keuze gemaakt, dan begeleiden wij voor u alle administratieve zaken die met het afsluiten van de hypotheek of verzekering samenhangen.

Direct Contact

Maak een afspraak
Bel me terug