Wie zijn wij2018-09-08T12:10:31+00:00

Wie zijn wij?

Wij zijn een financieel dienstverlener die landelijk werkt met ons hoofdkantoor in Rotterdam.
Wij adviseren en bemiddelen voornamelijk bij hypotheken. Hiernaast adviseren en bemiddelen wij ook in verzekeringen, kredieten, sparen en beleggen.
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal. Hypotheek Advies Groep Nederland BV is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeraars, banken of hypotheekverstrekkers. Dat verzekert jou van een objectief advies.
Wij kunnen producten van vrijwel alle Nederlandse geldverstrekkers en verzekeraars voor je vergelijken en afsluiten indien dat wenselijk is. Uiteraard letten wij hierbij heel goed op de prijs, risico en voorwaarden.
Wij werken uitsluitend met gecertificeerde hypotheekadviseurs die onderworpen zijn aan permanente educatie om hun vakkennis voortdurend up-to-date te houden, zo ben je ervan verzekerd dat je altijd een deskundig advies krijgt.
Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn ingeschreven in het WFT-register onder nummer 12042837. De AFM heeft ons een vergunning verleend voor hypothecair krediet, consumptief krediet, schadeverzekeringen zakelijk en particulier, zorgverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogen.

Direct contact

Maak een afspraak
Bel me terug